Şedinţă cu scântei în PSD. Grindeanu i-a cerut demisia lui Dragnea

Sorin Grindeanu nu doar că nu renunţă de bunăvoie la funcţia de premier, ba mai mult, i-a cerut la rândul său demisia preşedintelui PSD Liviu Dragnea.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Sorin Grindeanu a plecat val-vârtej de la sedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD în care a refuzat să îşi dea demisia din funcţie.

Grindeanu le-a transmis colegilor săi că demisionează doar în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis numeşte un premier de la PSD.

Mai mult, Grindeanu i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea, argumentul său fiind că tocmai liderul PSD a ales miniştrii de care acum se plânge că sunt neperformanţi.

Pentru mai multe detalii despre şedinţa tensionată a PSD intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne