Daniel Constantin: Demiterea lui Grindeanu ar putea duce la suspendarea lui Iohannis

Demiterea premierului Sorin Grindeanu ar putea duce la forţarea suspendării preşedintelui Klaus Iohannis, a avertizat Daniel Constantin, liderul partidului Pro România.
Daniel Constantin
Daniel Constantin (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Preşedintele Pro România, Daniel Constantin, susţine că eventuala demitere a premierului Sorin Grindeanu ar putea culmina cu suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

"Dacă Dragnea face eroarea majoră de a-l demite pe Grindeanu, preşedintele Iohannis are toate motivele să nu mai numească un premier de la PSD. Ce poate face PSD-ul în această situaţie?! Acceptă să piardă guvernarea sau forţează suspendarea preşedintelui? Poate că asta se doreşte şi că asta a fost miza acestui scandal de la bun început! Poate că se încearcă acapararea totală a puterii! Nu ar fi prima dată", a scris Constantin pe pagina sa de Facebook.

Declaraţia vine cu puţin timp înainte de importanta şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care se va decide soarta Guvernului Grindeanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne