Sebastian Ghiţă: Toţi cei din PSD s-au răzbunat pe Ponta, la chemarea lui Ion Iliescu de la Moscova

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (foto:reporter virtual)

Preşdintele de onoare al PSD Ion Iliescu, un nostalgic al Moscovei care a condus revoluţia roşie din decembrie, nu trebuia să îl propună pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al PSD, a declarat miercuri seară, la postul B1 Tv, deputatul ex-PSD Sebastian Ghiţă.

"Nu eu am făcut facultatea la Moscova, a făcut-o Ion Iliescu. Nu eu am condus revoluţia roşie din decembrie. Domnul Ion Iliescu nu se abţine şi nu poate să lase această societate şi această Românie în pace. Vrea să arate tot timpul că are dreptate. Cred că i-a făcut un rău lui Dragnea, care astăzi este propusul lui Iliescu. Astăzi Iliescu a venit din nou la şedinţele PSD.

Un om la 80 de ani, care nu are copii, care nu are pentru ce să se lupte, care nu are ce să ne mai înveţe şi nu are ce să ne mai explice, vine şi ne spune cum să ne conducem viaţa. Pentru ce luptă Ion Iliescu? Pentru istorie? Trebuia să se abţină dacă era înţelept şi dacă nu avea interese să-l îngroape pe acest Dragnea şi pe acest partid, Ion Iliescu nu deschidea gura. E bătrân, dar se bagă. Astăzi a propus preşedintele celui mai mare partid", a declarat Sebastian Ghiţă, cunoscut apropiat la premierului Victor Ponta.

Patronul România TV a subliniat că nu îi contestă meritele lui Liviu Dragnea, care a luptat pentru Mircea Geoană, pentru Victor Ponta şi pentru Adrian Năstase, a fost "un factor cheie în toate alegerile prezidenţiale şi la referendum şi... am pierdut."

"Dar... Liviu Dragnea a fost un bun organizator, el a luptat, de aceea colegii l-au apreciat. Dar să îl văd pe Ion Iliescu că îl propune, e ceva de neînţeles. În sensul în care am înţeles că s-au răzbunat toţi cei din PSD pe Ponta că a pierdut alegerile, dar putea să amâne această pedepsire a lui Ponta pentru că nu le prinde bine.

M-au surprins imaginile de după CPX. Adică l-am văzut pe acel domn Rădulescu, care nu are voie să plece din ţară dar e şeful de la diaspora, l-am văzut pe domnul Zgonea... am văzut nişte oameni care, din păcate, nu cred că au înţeles ceea ce au făcut astăzi şi că au făcut-o doar să se răzbune pe Ponta, la chemarea lui Ion Iliescu de la Moscova", a mai precizat Sebastian Ghiţă.

Reprezentanţii Comitetului Executiv al PSD l-au ales pe Liviu Dragnea preşedinte interimar al PSD, în detrimentul Rovanei Plumb, susţinută de Victor Ponta şi apropiaţii săi. Dragnea a obţinut o victorie zdrobitoare cu 65 de voturi, în timp ce Rovana Plumb a obţinut doar 18.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne