Sebastian Bodu intră în cursa pentru primăria Sectorului 6: "Ne aflăm într-o situaţia tristă"

Pe lista candidaţilor care râvnesc la primăria Sectorului 6 s-a înscris şi fostul şef ANAF Sebastian Bodu.
Sebastian Bodu
Sebastian Bodu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Fostul europarlamentar şi preşedinte ANAF, Sebastian Bodu, a anunţat că intră ca independent în cursa pentru primăria Sectorului 6 din Capitală.

"Sunt Sebastian Bodu. Am decis să candidez independent pentru funcţia de primar al Sectorului 6. Ne aflăm într-o situaţia tristă! O situaţie în care bucureştenii din Sectorul 6 au de ales între un individ urmărit penal de DIICOT, un interlop din clanul sportivilor şi continuatorul mafiei lui Mănescu. Mă întâlnesc cu simpatizanţi ai PNL şi PSD din sectorul 6.

Toţi sunt dezamăgiţi de candidaţii propuşi de cele două partide. Unii spun că mai degrabă votează cu interlopul Florescu, decât cu Gabriel Mutu sau Răzvan Mironescu. Destul! Sectorul 6 are nevoie de o administraţie modernă, are nevoie de viziune, dar şi de ordine.

Vă chem alături de mine pe toţi cei de bună credinţă, pe cei care vreţi un altfel de Sector 6. Hai să îi batem la vot", a fost mesajul transmis de Sebastian Bodu pe pagina lui de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne