Sebastian Bodu: "Adio, UNPR! I-a făcut Dragnea în sos tomat"

Sebastian Bodu
Sebastian Bodu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Cum protocolul de colaborare între UNPR şi PSD nu pare deloc solid, şeful interimar al UNPR, Neculai Onţanu, a ameninţat PSD că partidul său ar putea susţine legea pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Fostul şef ANAF, Sebastian Bodu, susţine însă că ameninţările progresiştilor nu pot fi concretizate.

"Adio, UNPR! Vrea UNPR degeaba vot în două tururi de scrutin. Ordinea de zi a fiecărei Camere o face Biroul Camerei. Preşedintele Camerei decizionale e de la ALDE. Deci degeaba reconfigurezi o majoritate, dacă nu ai Biroul Camerei.

Aşadar, înainte, ar trebui să îl revoce pe Tăriceanu, după care să dea preşedinţia Senatului PNL, care să pună proiectul de lege pe ordinea de zi. Aa, şi să îl revoce şi pe preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, Bogdan Ciucă", a scris fostul şef ANAF pe contul său de Facebook.

"UNPR e terminat, se va sparge ca un balon de săpun. I-a făcut Dragnea în sos tomat. Şi bine le-a făcut", a adăugat Sebastian Bodu.

Reamintim că preşedintele interimar al UNPR, Neculai Onţanu, a acuzat, luni că, atât la nivel central cât şi judeţean, au existat "declaraţii neprietenoase" la adresa progresiştilor şi s-a încercat "preluarea" unor parlamentari de către PSD, motiv pentru care progresiştii ar putea susţine revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne