România reprezentată numai de Tecău la turneul de la Beijing. Fetele au fost eliminate în primul tur

Tenismanul român Horia Tecău şi  olandezul Jean-Julien Rojer
Tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer (Horia Tecău/facebook)

Perechea Horia Tecău - Jean-Julien Rojer s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Beijing, dotat cu premii totale de 2.700.510 dolari, după ce i-a învins pe americanii Eric Butorac/Scott Lipsky cu scorul de 3-6, 6-3, 10-4.

Românii au tranşat partida în 65 minute de joc, după ce au avut un debut mai dificil. Aceştia şi-au asigurat un cec de 19.890 dolari şi 90 de puncte WTA.

În sferturi, cuplul româno-olandez va juca cu perechea învingătoare din meciul Pablo Cuevas (Uruguay)/Viktor Troicki (Serbia) - Rohan Bopanna (India)/John Isner (SUA).

Din păcate, fetele au fost eliminate la acest turneu la probele de simplu şi la dublu feminin din primul tur.

Simona Halep a abandonat în partida cu Lara Arubarrena, datorită problemelor pe care le are la picior, Irina Camelia Begu a fost învinsă de Mirjana Lucic Baroni, cu scorul 1-6; 6-3 3-6, Monica Niculescu a cedat în faţa australiencei Samantha Stosur, scor 3-6,2-6.

La dublu feminin, Irina Begu şi Monica Niculescu au fost învinse de perechea cehă Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, cu scorul 2-6, 6-3, 9-11, rivale pe care le-au învins la Wuhan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport