Raluca Olaru şi Bibiane Schoofs au pierdut în semifinalele de la Cagnes-sur-Mer (ITF)

Perechea româno-olandeză s-a înclinat în două seturi în faţa sportivelor Vera Lapko (Belarus) şi Galina Voskoboeva (Kazahstan) cu scorul de 6-1, 3-6, 10-3, sâmbătă, în penultimul act al competiţiei franceze.
(ALEJANDRO PAGNI / AFP / Getty Images)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru şi olandeza Bibiane Schoofs nu au reuşit performanţa de a accede în marea finală a turneului ITF dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, fiind învinse cu 6-1, 3-6, 10-3 de cuplul Vera Lapko (Belarus)/Galina Voskoboeva (Kazahstan).

După succesul din primul tur, când au dispus de perechea Lizette Cabrera (Australia) / Cornelia Lister (Suedia) cu scorul de 7-5, 6-4, în lupta pentru calificarea în semifinale, Olaru şi Schoofs le-au avut ca adversare pe Amandine Hesse şi Pauline Parmentier (ambele din Franţa) în faţa cărora au ieşit învingătoare în două seturi simetrice cu scorul de 6-2, 6-2, cele două iubitoare ale sportului alb s-au înclinat în penultimul act după doar 73 de minute de joc efectiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport