PSD, reacţie după ultima mutare a lui Orban: Au provocat haos şi dezastru. Trebuie să plece!

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Partidul Social-Democrat a reacţionat, joi, pe pagina oficială de Facebook, după ce premierul Ludovic Orban a anunţat că va sesiza Curtea Constituţională după depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului.

"România are nevoie de soluţii clare şi eficiente, nu de oameni care sunt cu gândul doar la furat şi la distrus!

După 9 luni de guvernare PNL, România este într-o criză profundă: sanitară, economică şi socială. Au folosit starea de urgenţă pentru a da tunuri din banii românilor, au abuzat de putere pentru a-şi pune pilele şi rudele în funcţii, au încălcat legi după legi pentru a aduce bunăstare pentru firmele de casă şi austeritate pentru toţi ceilalţi.

Au provocat haos şi dezastru. Trebuie să plece! Atacul la Curtea Constituţională este doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria! De ce le e frică nu vor scăpa!", au scris social-democraţii pe Facebook.

Reamintim că premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că va ataca la Curtea Constituţională depunerea moţiunii de cenzură, "o colecţie de minciuni şi de date falsificate" încropită de PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne