Promisiuni electorale PSD Piatra Neamţ: Excursii la Arsenie Boca

Vremea campaniilor electorale cu găleţi din plastic şi sacoşe de făină şi ulei a trecut. A venit timpul cardurilor cu reduceri pentru pelerinaje religioase.
Cardul cetăţeanului
Cardul cetăţeanului (http://stiri-neamt.ro/)

Candidatul PSD la Primăria municipiului Piatra Neamţ, Liviu Harbuz a găsit maniera specială de a-i "motiva" pe cetăţeni să-l voteze. Spre deosebire de politicienii "de modă" veche care dădea electoratului găleţi, geci, făină sau pui, Harbuz a promis electoratului un Card al Cetăţeanului care le conferă oamenilor drepturi nebănuite plus reduceri la pelerinaje spre mormântul lui Arsenie Boca.

Potrivit ştiri-neamţ.ro, cea mai importantă promisiune electorală a lui Harbuz este „Cardul Cetăţeanului”, un card pe care mulţi locuitori l-au primit în poştă în săptămâna dinaintea Paştelui.

"Deşi despre implementarea unui asemenea proiect nu am mai auzit în nicio ţară din Europa, la Piatra Neamţ, Cardul Cetăţeanului va avea „puterea” de a demite primarul şi chiar de a decide hotărârile de Consiliu Local, Constituţia şi legile ţării părând a nu avea nicio valoare în faţa acestui card.

Suplimentar, cardul va putea fi folosit pentru:
– Transportul gratuit cu troleibuzul;
– Înregistrarea copiilor la creşe şi grădiniţe;
– Reduceri la bilete pentru evenimente culturale (teatru, film, concerte);
– Reduceri la biletele de acces la activităţi recreative din Ştrand şi Baza Hipică precum şi la competiţii sportive;
– Centrele de permanenţă pentru asistenţă medicală;
– Şi totul culminează cu…Reduceri la deplasările organizate de Primărie la lăcaşele de cult creştine (deplasări la evenimente organizate cu ocazia sărbătorilor precum Sfânta Parascheva, deplasări la mormântul lui Arsenie Boca, vizite la Muntele Athos, etc.)" scriu jurnaliştii nemţeni.

Reamintim ca şi în 2014, în campania electorală pentru prezidenţiale, PSD a împărţit electoratului icoane cu imaginea lui Arsenie Boca, pe o parte, iar pe verso cu sigla PSD şi îndemnul "Victor Ponta - Preşedinte", alături de specificaţia "Sfinţit"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne