Prince moare la 57 de ani. Decesul - controversat

Prince, în 2012
Prince, în 2012 (Isaac Brekken/Getty Images for Clear Channel)

Cântăreţul american cunoscut sub numele de Prince a murit pe 21 aprilie la vârsta de 57 de ani, conform TMZ.

Prince, pe numele său adevărat Prince Rogers Nelson — a avut o stare generală de sănătate proastă pe 15 aprilie, suficient de serioasă încât avionul său privat să trebuiască să facă o aterizare de urgenţă în statul Illinois.

Cu toate acestea el a apărut la un concert a doua zi, pentru a-şi asigura fanii că totul este bine. Echipa sa a declarat la acel moment pentru TMZ că artistul avea o gripă.

Cântăreţul a fost găsit mort în studioul său de înregistrări, situat la reşedinţa sa din Paisley Park, Minnesota. Potrivit şerifului local, Jason Kamerud, autorităţile au fost solicitate pentru o urgenţă medicală, dar la faţa locului au găsit o persoană decedată.

Prince este autorul celebrului album "Purple Rain" lansat în 1984, care i-a adus celebritatea. Discul s-a menţinut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane şi conţine, în afara piesei care îi dă titlul, alte două mari hituri - "Let's Go Crazy" şi "When Doves Cry".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură