Primarul care a făcut sex cu minore traficate de un proxenet, exclus din PNL

Damian Butnariu
Damian Butnariu (Damian Butnariu / Facebook)

Primarul PNL Damian Butnariu, din comuna Mogoşeşti Siret a fost exclus din partid la o săptămână după ce în spaţiul public a irupt informaţia că acesta a făcut sex cu două minore în biroul de edil. Una dintre cele două minore ar fi fost abia răpită de la şcoală.

Potrivit unor surse din partid citate de Europa Liberă, în cadrul şedinţei Biroului politic al PNL Iaşi, excluderea lui Butnariu a fost decisă cu 29 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă şi un vot nul.

Reamintim că Butnariu a recunoscut în instanţă că a avut relaţii sexuale chiar în sediul primăriei cu două minore traficate de un proxenet local pentru 100 de lei.

Informaţia apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din acea zonă sunt judecaţi pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-au comis în perioada 2007-2008.

Articolul integral poate fi citit aici.

Mai amintim, în context, că Grupul civic Reset (Iaşi) a anunţat, luni, că a formulat un denunţ penal împotriva primarului PNL din comuna Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, criticând faptul că deşi a recunoscut în faţa judecătorilor că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 17 ani, edilul “a fost anchetat doar în calitate de martor” în acest dosar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne