Primăria Sectorului 4, la un pas să fie dată în judecată

Preşedintele Nicuşor Dan a participat recent, alături de consilierii USR, la o şedinţă publică organizată de Primăria Sectorului 4, pentru a dezbate un proiect de construire a unei parcări în Parcul Tineretului.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Epoch Times România)

USR se opune proiectului de construire a unei parcări în Parcul Tineretului pentru că schimbarea destinaţiei terenului contravine legii, a atras atenţia preşedintele USR Nicuşor Dan, în cadrul unei şedinţe organizată de Primăria Sectorului 4 pe marginea acestei teme, în timp ce consilierii partidului au afişat pancarte cu mesajul "ARBORII sunt mai importanţi decât MAŞINILE".

"Terenul pe care Primăria Sectorului 4 vrea să construiască parcarea este cel pe care în urmă cu doi-trei ani urma să se construiască un Aqua Park cu restaurante, spa şi parcări. Acel proiect a fost declarat ilegal de Tribunalul şi Curtea de Apel Bucureşti, după o plângere a Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul. Prin urmare, actualul proiect al Primăriei Sectorului 4 contravine legii şi hotărârii judecătoreşti definitive din acel caz", a explicat Nicuşor Dan.

USR a anunţat că va da în judecată din nou Primăria condusă de Daniel Băluţă, în cazul în care va elibera autorizaţia de construire a parcării în Parcul Tineretului.

Între timp, consilierii USR Sector 4 au pregătit mai multe proiecte alternative de amenajare de parcări în zonă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne