Predoiu: Dragnea a făcut o propunere pripită. Aşa se întâmplă când ai impresia că le ştii pe toate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut o propunere de prim-ministru pripită şi a adus lucrurile în această situaţie neplăcută nu numai pentru el şi pentru PSD-ALDE, ci şi pentru români, a opinat liberalul Cătălin Predoiu.
Catalin Predoiu
Catalin Predoiu (Florin Chirila/Epoch Times)

Decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD pentru funcţia de premier - Sevil Shhaideh - a fost făcută în interesul ţării, a declarat marţi, la Palatul Parlamentului, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

"Decizia preşedintelui de a respinge propunerea domnului Dragnea, în persoana doamnei Sevil Shhaideh, este făcută în interesul României. Este atributul suveran al preşedintelui, potrivit Constituţiei, să respingă sau să accepte, prin desemnare, o propunere făcută de un partid politic sau de o alianţă de partide politice.

Din păcate, domnul Dragnea nu a citit cu atenţie toate legile care au impact pe funcţia de prim-ministru, a făcut o propunere pripită şi a adus lucrurile în această situaţie neplăcută nu numai pentru dânsul şi pentru PSD - ALDE, ci şi pentru români. Aşa se întâmplă când nu te mai consulţi cu partidul şi ai impresia că le ştii pe toate", a afirmat Predoiu, citat de Agerpres.

Liberalul a subliniat că partidul pe care îl reprezintă este alături de Iohannis, în contextul în care preşedintele a luat o decizie corectă pentru statul român şi pentru cetăţenii lui.

În opinia lui Predoiu, nu există riscul suspendării preşedintelui pentru că acesta a respectat şi aplicat Constituţia şi legile ţării, "nu numai în litera, ci şi în spiritul lor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne