Preda: Sunt în plenul PE de la Strasbourg. Guvernul Dăncilă a chiulit la întreaga reuniune! Ieri la fel

Cristian Preda
Cristian Preda (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Europarlamentarul Cristian Preda a afirmat marţi, pe pagina sa de Facebook, că Guvernul Dăncilă "a chiulit" de la dezbaterea care a avut loc în Parlamentul European.

"Sunt în plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene străluceşte prin absenţă. Deşi are obligaţia de a avea pe cineva în sală la fiecare dezbatere, pentru a prezenta punctul de vedere al Consiliului, Guvernul Dăncilă a chiulit la întreaga reuniune. Ieri seară - la fel. Veorica a obosit...", a scris Cristian Preda.

Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, s-a arătat bucuros de veste: "Doamne ajută! Mai bine ne facem de râs prin absenţă decât altfel..."

"Reprezentantul Comisiei Europene - care e chiar un comisar - asistă şi la vot, deşi nu poate influenţa ceva. E o formă de respect faţă de Parlamentul European", a fost replica lui Cristian Preda.

Deputatul european a sublinit că era "o datorie" a Guvernului să fie prezent în PE, "iar de vorbit trebuie s-o facă în numele tuturor Guvernelor, nu în numele lui Vâlcov."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne