Post-demisie. Carmen Dan îl va vizita pe Dragnea

Carmen Dan (Ministrul de Interne),
Carmen Dan (Ministrul de Interne), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Demisionată din funcţia de ministru al Afacerilor Interne din care oricum urma să fie remaniată de premier, Carmen Dan confirmă că îl va vizita pe Liviu Dragnea, căci de acum va avea mai mult timp.

"Evident că da, voi avea mai mult timp liber", a declarat Carmen Dan, întrebată de jurnalişti, la sediul MAI, dacă îl va vizita pe Dragnea la penitenciar.

Reamintim că Liviu Dragnea este în prezent închis la Rahova unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 3 ani şi 6 luni în dosarul Bombonica.

Mai merită precizat că nu doar Carmen Dan - considerată oricum drept o apropiată a lui Liviu Dragnea, căruia îi datorează fulminanta ascensiune - vede cu ochi buni ideea vizitării fostului lider PSD. Şi Viorica Dăncilă opina recent că a-l vizita pe Dragnea este un gest uman şi că e normal ca fiecare "să dea dovadă de un aspect pozitiv."

"Uman, cred că e normal ca fiecare dintre noi să dea dovadă de un aspect pozitiv şi, dacă va fi să îl vizitez pe preşedintele Dragnea, eu cred că fiecare coleg va face asta. A condus acest partid şi fiecare preşedinte al acestui partid, cu bune cu rele, a condus o perioadă acest partid", declara recent Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne