Ponta despre moţiunea de luni: „Rezultatul cred că s-a şi scris. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban”

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, este de părere că la moţiunea de luni din parlament „nu se întâmplă nimic”, întrucât ar exista un „blat” între PNL şi PSD. Prezent la lansarea candidaţilor Pro România în judeţul Ilfov, Ponta a anunţat că partidul său va vota moţiunea, dar că acest lucru nu va schimba cu nimic rezultatul moţiunii, întrucât „voturile sunt deja şi numărate”, iar Guvernul Orban rămâne în picioare.

”Şi blaturile sunt foarte mari. Aici există PNL sau PSD? Hai să fim serioşi! [...] Aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament. Vă daţi seama că deja s-a negociat rezultatul moţiunii de mâine şi chiar dacă noi toţi, cei de la Pro România, o să votăm pentru moţiune, deja rezultatul cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi cu gaşca foarte bine finanţată dealtfel din Ilfov”, a declarat Ponta în discursul său.

Totodată, liderul Pro România acuză că şi campania electorală a fost ”gândită tot ca un blat între PSD şi PNL”, astfel încât primarii în funcţie să îşi reînnoiască mandatul.

”De fapt, asta au vrut, să nu se facă campanie şi să rămână totul cum era înainte, ori noi trebuie să spargem acest blat şi trebuie să reuşim să facem ce nu au reuşit alţii”, a mai declarat Ponta.

Reamintim că vineri s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne