Ponta: Deja prostia şi lipsa de educaţie a Propagandei lui Dragnea şi a slugilor lui dau naştere la "perle" memorabile

Liderul Pro România, Victor Ponta, a lansat un nou atac la adresa "grupului infracţional care distruge România" condus de rivalul său Liviu Dragnea.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat duminică, pe pagina sa de scializare, după poziţia publică exprimată de organizaţia PSD Constanţa ca urmare a condamnării lui Liviu Dragnea, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive.

"Nu este de râs - doar de plâns!!!", a declarat Ponta, care a prezentat în continuare patru aspecte problematice.

1. "PSD Constanţa este mai solidară ca oricând cu Preşedintele Liviu Dragnea şi conducerea legitimă a Partidului , în încercarea de DESTABILIZARE îndreptată împotriva unei ţări aflate pe drumul sau ..."-deja prostia şi lipsa de educaţie elementară a Propagandei lui Dragnea şi a slugilor lui dau naştere la "perle" memorabile şi au ca scop doar spălarea creierelor vulnerabile.

2. Un cult al personalităţii care îl depăşeşte pe cel al lui Ceauşescu-niciodată nu s-a spus că se sfârşeşte PSD dacă pleacă Iliescu, Năstase, Geoană sau Ponta din funcţia de Preşedinte al Partidului / acum Dragnea este un fel de Dumnezeu local-dacă pleacă el din funcţie e chiar sfârşitul PSD şi al României?

3. Dacă decizia privindu-l pe Dragnea a arătat că "pârghii oculte au funcţionat din nou în defavoarea democraţiei şi justiţiei" vreau să întreb de ce exact acelaşi complet de judecători din ÎCCJ l-a ACHITAT în urmă cu două săptămâni pe Călin Popescu Tăriceanu?!?! Este şi Tăriceanu protejat de "Statul Paralel" ?!?!

4. Sunt de acord că Preşedintele Iohannis trebuie să respecte o decizie a CCR indiferent dacă este sau nu de acord cu ea / dar ce facem când Preşedintele Camerei Deputaţilor şi Prim Ministrul României spun despre o decizie a Înaltei Curţi că este "nedreaptă şi aberantă" şi că vor da ordonaţe de urgenţă ca să o schimbe?!?

"În aceste zile se vede mai clar decât oricând de ce Liviu Dragnea a dat jos Guvernele Grindeanu şi Tudose, de ce ne-a dat afară din PSD pe mine şi pe cei care reprezentau o gândire cu adevărat diferită de a lui, de ce şi-a propulsat marionetele şi baronii din Grupul de la Teleorman şi de la Teldrum în conducerea PSD şi a Guvernului; de ce cumpără cu bani grei din Bugetul de Stat complicitatea şi sprijinul unor jurnalişti lacomi şi lipsiţi de scrupule; de ce este dispus să distrugă România ca să îşi salveze libertatea, puterea şi banii obţinuţi necinstit! Eu o să lupt împotriva acestui grup infracţional care distruge România-cu toate puterile şi până la capăt!", a conchis Ponta.

Reacţia PSD Constanţa după condamnarea lui Dragnea

"Ziua de joi 21 iunie a.c. va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentinţă juridică nedreaptă şi aberantă, nefundamentată pe dovezi şi fapte a interferat nepermis cu viaţa politică a ţării. Într-o vânătoare neobosită împotriva formaţiunii politice care a câştigat categoric alegerile electorale, PSD, dar şi împotriva liderului său, preşedintele Liviu Dragnea, pârghii oculte au funcţionat din nou în defavoarea democraţiei şi justiţiei corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile şi nu pe denunţuri obţinute cu forţa.

Milioane de oameni care cred în construcţia politică de succes a PSD şi care i-au acordat încrederea, în Parlament şi pentru Guvernul României au fost sfidaţi şi desconsideraţi de o decizie strâmbă, influenţată de protocoalele ilegale şi de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României. Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa este mai solidară ca oricând cu preşedintele Liviu Dragnea şi conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei ţări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite şi construirii unui viitor mai bun pentru cetăţenii României.

Adevărul şi Justiţia vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi fi restabilită."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne