Pleşoianu, atac la Mihai Tudose: Eminenţa Sa Tudose - „un europarlamentar din 36”

Liviu Plesoianu
Liviu Plesoianu (Epoch Times România)

Social-democratul Liviu Pleşoianu a reacţionat dur după cuvintele apreciative ale preşedintelui interimar PSD Marcel Ciolacu la adresa lui Mihai Tudose, proaspăt demisionat din Pro România.

Nemulţumit că într-un interviu acordat la un post TV, Ciolacu afirma că Mihai Tudose „e un parlamentar din 36, nu un parlamentar din 465”, părând că pregăteşte terenul pentru o posibilă întoarcere a acestuia în rândul social-democraţilor.

Astfel, într-un mesaj publicat pe Facebook, Pleşoianu se adresează colegilor săi din PSD spunându-le că „ar trebui să vă lipiţi afişe pe uşi şi pereţi cu chipul domnului Mihai Tudose, care, spre deosebire de dvs., joacă în Liga Campionilor, fiind ‘un europarlamentar din 36’”.

„Dragi colegi deputaţi şi senatori din PSD, îmi pare rău să vă anunţ, dar fiecare dintre dvs. este doar ‘un parlamentar din 465’. Jucaţi în Liga a 4-a, aşa cum vă transmite domnul Ciolacu. Sunteţi nesemnificativi prin cantitate şi ar trebui să vă lipiţi afişe pe uşi şi pereţi cu chipul domnului Mihai Tudose, care, spre deosebire de dvs, joacă în Liga Campionilor, fiind ‘un europarlamentar din 36’”, scrie Pleşoianu pe pagina sa de socializare.

Liderul PSD adaugă, plin de sarcasm, că acum îşi explică şi „gestul său complet greşit de a nu-l vota pe domnul Tudose premier”.

„Fiind doar ‘un parlamentar din 465’, nu am putut înţelege anvergura europeană a celui care avea să devină ‘un europarlamentar din 36’. În plus, statutul meu precar cauzat de situaţia că sunt doar ‘un parlamentar din 465’ m-a determinat să critic în mod eronat şi prefaţa-Maior postfaţa-Coldea din cartea celui care urma să fie ‘un europarlamentar din 36’”, mai scrie Pleşoianu.

Social-democratul îşi continuă atacul la adresa lui Tudose amintind câteva din afirmaţiile făcute de fostul coleg de partid al lui Victor Ponta, scriind:

„De asemenea, demnitatea de duzină conferită de aceea că sunt doar "un parlamentar din 465’ m-a împins spre greşeala de a considera mizerabile următoarele afirmaţii ale Eminenţei Sale Tudose (‘un europarlamentar din 36’):

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD:

‘Nu a fost atât o moţiune împotriva unui guvern, cât o moţiune pentru România!’

Acordarea votului de încredere pentru Guvernul Orban:

‘Eu consider că astăzi va trebui să avem un Guvern, din mai multe motive, toate extrem de serioase şi de grave. Nu ştiu cât de bun sau rău va fi viitorul Guvern, dar orice este mai bun decât haosul de azi!’”.

Pleşoianu îşi încheie mesajul adresat colegilor săi de partid îndemnându-i să îşi pună pe perete o poză cu Tudose, astfel încât „de fiecare dată când intraţi şi ieşiţi din casă, vă veţi reaminti de propria nimicnicie şi veţi putea să vă închinaţi la cel care, spre deosebire de dvs, e ‘un europarlamentar din 36’”.

„Dragi colege, dragi colegi, vă rog să ţineţi cont de evaluarea domnului Ciolacu şi să admiteţi precaritatea demnităţii dvs. publice. Primul pas, întotdeauna, este acceptarea propriei condiţii... Apoi, următorul pas e reprezentat de raportarea la modele, la ELITE. Căutaţi pe GOOGLE o fotografie cu domnii Tudose şi Ciolacu, decupaţi-l doar pe domnul Tudose (în fond, Ciolacu e şi el, conform propriei analize, doar ‘un parlamentar din 465’) şi lipiţi poza pe perete. Astfel, de fiecare dată când intraţi şi ieşiţi din casă, vă veţi reaminti de propria nimicnicie şi veţi putea să vă închinaţi la cel care, spre deosebire de dvs., e ‘un europarlamentar din 36’!

Semnat: ‘un parlamentar din 465’”, a conchis Liviu Pleşoianu.

Reamintim că Mihai Tudose a demisionat recent din partidul Pro România, după ce ajunsese la cuţite cu preşedintele partidului, fostul social-democrat, Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne