Piedone şi-a depus candidatura la Primăria Sector 5. E susţinut de partidul lui Dan Voiculescu

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone (wikipedia.org)

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, politician condamnat în primă instanţă la opt ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Sectorului 5. Anunţul a fost făcut chiar de partidul care îl susţine, PPU - formaţiunea lui Dan Voiculescu.

„Pe Primăria Sectorului 5 văd că scrie "Aproape de Oameni". Da, cu siguranţă cu mine primar va fi aproape de oameni, nu va fi doar un slogan”, a transmis Cristian Popescu Piedone după depunerea candidaturii, potrivit comunicatului de presă remis Epoch Times.

Candidatul PPU (social-liberal) a depus şi lista consilierilor, documente însoţite de peste 4.000 de semnături de la susţinători.

La Sectorul 2, PPU (social-liberal) şi ADER au semnat o alianţă electorală pentru susţinerea lui Neculai Onţanu, un alt nume controversat, în timp ce la Sectorul 4 a fost formată o alianţă pentru susţinerea actualului primar, Daniel Băluţă. La Sectorul 3 va candida Ulise Toader, din partea PPU (social-liberal).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne