Piaţa Revoluţiei: Miting pro-Băsescu, se cere demisia lui Ponta

Miting in Piata Victoriei
Miting in Piata Victoriei (Epoch Times România)

Peste 2.000 de persoane au protestat joi, în Piaţa Revoluţiei, la mitingul organizat de PDL împotriva intenţiei USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

La miting au fost prezenţi liderii PDL, printre care şi preşedintele Vasile Blaga, fiica preşedintelui, Elena Băsescu şi Mihai Răzvan Ungureanu.

Câtorva persoane, între care s-a numărat şi Raluca Ţurcan, li s-a făcut rău din cauza caniculei şi au avut nevoie de asistenţă medicală.

Participanţii la miting au început să plece acasă după aproximativ o oră şi jumătate, relevă România TV.

"Bine aţi revenit la Bucureşti, acum e timpul să revenim noi în politică, acum e timpul Pieţei Universităţii din nou", a spus fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

"Ajunge preşedinte de Senat un om care e plătit din buzunarele noastre ca să meargă la Parlment şi n-a fost aproape niciodată acolo. E nevoie să spun care e numele său? Să-l ţinem minte pentru că exact asta nu trebuie să se întâmple în România noastră. Am ajuns ca Parlamentul României să aibă în fruntea sa un om care a făcut şcoala cu greu", a mai spus Ungureanu, apoi participanţii au scandat: "Repetentul".

"Am o veste proastă pentru dumneavoastră domnule Crin Antonescu: va trebui să mergeţi la serviciu de acum înainte. Are nevoie această ţară de un guvern care e condus de cineva care nu ştie nici măcar cum să-şi adune pagini scrise? Aţi auzit vorbindu-se de guvernare în aceste săptămâni? I-aţi auzit călcându-ne în picioare, făcând zob legile noastre, făcând zob democraţia. Dacă cea mai sfântă lege e zdrobită, cum putem cere cetăţenilor să le respecte? Pe revolta noastră stă căderea lor şi vă chem alături de noi. Să fim cu toţii supăraţi, tăcerea noastră se opreşte aici", a mai spus fostul premier la miting.

În jurul orei 19.15, oamenii au început să plece acasă, cu toate că organizatorii mitingului au obţinut aprobare până la ora 21.30.

Cei mai mulţi dintre protestatari au început să plece imediat după încheierea discursurilor liderilor PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne