Petrecere spontană într-un tren (video)

Peter Sharp
Peter Sharp (YouTube)

Înarmat cu nimic altceva decât un smoching, un casetofon stereo şi multă încredere în forţele proprii, un australian din Perth, provoacă oamenii dintr-un tren de navetişti la... dans.

Peter Sharp este un artist pentru care arta socială sau experimentele sociale sunt o pasiune.

“Mă gândesc mereu, scriu şi reflectez cu privire la modul în care pot crea următoarea mea operă de artă socială. Sunt ca o într-o varietate de locuri neobişnuite.

Arta socială este o formă de artă extrem de participativă, care face posibil ca gândurile şi emoţiile să poată fi expuse în spaţiile publice. Într-un fel, face posibil ca oamenii să participe, să se gândească şi să reflecteze cu privire la umanitatea noastră comună, în timp real.”

Proiectul „Train Party” a fost un real succes.

"Salut tuturor, nu vreau bani. Vreau doar să răspândesc puţină fericire, aşa că voi iniţia o mică petrecere", a spus Peter celor aflaţi în tren. După care a început să danseze. Unul câte unul, călătorii i s-au alăturat, iar trenul s-a transformat în scena unei petreceri. Printre cei din tren se aflau şi prieteni de-ai lui Peter, care au fost printre primii care i-au acceptat invitaţia la dans, astfel încurajându-i şi pe alţii. Dar oricum, destul de repede i s-au alăturat aproape toţi cei din compartimentul de tren, inspiraţi de veselia lui Peter şi de piesa ritmată a lui James Brown – „I Feel Good ”.

"O femeie în vârstă de 60 de ani a sărit de pe scaun şi a spus că este minunat. Am fost uimiţi de cât de repede a reacţionat lumea şi de cât de repede au început să zâmbească şi să râdă", a declarat Peter.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură