Peisajele minunate oferite de natură au efecte benefice asupra sănătăţii

Cascada Victoria se găseşte pe cursul fluviului african Zambezi, la graniţa dintre Zimbabwe şi Zambia, între oraşele Victoria Falls şi Livingstone, fiind declarată de UNESCO, în 1989, monument al naturii. Este una dintre cele mai înalte cascade din lume (cea mai înaltă fiind cascada Angel din Venezuela).
Cascada Victoria se găseşte pe cursul fluviului african Zambezi, la graniţa dintre Zimbabwe şi Zambia, între oraşele Victoria Falls şi Livingstone, fiind declarată de UNESCO, în 1989, monument al naturii. Este una dintre cele mai înalte cascade din lume (cea mai înaltă fiind cascada Angel din Venezuela). (Google.com)

Vizionarea clipurilor video ce prezintă imagini din natură are un efect relaxant asupra creierului şi creşte starea de bine. De mulţi ani, efectele benefice ale contactului cu natura sunt bine cunoscute: o plimbare în natură, ascultând muzică bună, vântul, cântecul păsărilor.

Mediile naturale au un efect relaxant asupra tuturor şi mulţi experţi le recomandă ca terapie pentru a reduce stresul şi anxietatea. Videoclipurile cu peisaje din natură au stimulat curiozitatea, au generat sentimente de bucurie, de linişte, în timp ce emoţiile precum furia, stresul, lipsa de energie şi oboseala au fost reduse.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style