Pe ce se duce banul public. Înalt funcţionar în Ministerul Sănătăţii, plătit regeşte pentru a duce documente la PSD

În Ministerul Sănătăţii există mulţi oameni plantaţi acolo de partide, oameni plătiţi cu bani grei, reiese din declaraţiile făcute luni de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Şi nu doar că oamenii aceştia iau mulţi bani, dar nici măcar nu înapoiază nimic cetăţenilor în contul lor.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a dezvăluit că, în instituţia pe care a condus-o în perioada guvernării tehnocrate, există un consilier plătit cu 20.000 de lei pe lună. Ce făcea acel om de aceşti bani? Sigura lui atribuţie era să trimită documente către PSD. Nu toate documentele, ci „pe cele care lui îi păreau interesante pentru partid”, a explicat fostul ministru la digi24.ro.

"Ideea mea că există un Minister al Sănătăţii care e interesat de coordonare nu există. Acest Minister al Sănătăţii de azi e constituit din câteva zeci de oameni care lucrează, eu am lucrat cu aproximativ zece oameni. Există foarte mulţi oameni care sunt plantaţi de partid, de diverse partide.

A fost un om care se ocupa strict cu plimbatul documentelor din MS şi transmiterea către PSD. Cu asta se ocupa", a declarat Voiculescu.

Fostul ministru a mai precizat că acesta lucra pe un post de înalt funcţionar public, că avea un salariu în jur de 20.000 de lei şi că omul este în continuare în minister.

Întrebat de ce nu l-a dat afară pe respectivul, Voiculescu a răspuns: "Era înalt funcţionar public, un înalt funcţionar public nu poate fi dat afară."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne