(P) Pantofi damă pe care îi vei îndrăgi din prima clipă! Care sunt cele mai căutate modele?

Femeile îşi doresc articole de încălţăminte care să le pună în valoare ţinutele. Dacă şi tu eşti în căutarea unor pantofi de damă care să te scoată din anonimat în sezonul cald, atunci trebuie să ştii care sunt tendinţele acestui an.

Vara este momentul să te faci remarcată prin outfit-uri de senzaţie! De aceea, în rândurile următoare, îţi vom prezenta cele mai căutate perechi de pantofi dama în momentul de faţă:

1. Pantofi perforaţi cu vârf ascuţit

Pantofii din piele perforată sunt în trend anul acesta, aşa că nu îţi pot lipsi din dulap! Caracterizaţi prin stil şi rafinament, acest tip de pantofi damă îţi vor transforma ţinutele în totalitate. Vei obţine un look irezistibil care va întoarce cu siguranţă toate privirile!

Pentru o ţinută de senzaţie, alege o pereche de pantofi perforaţi cu vârf ascuţit de pe Capricia.ro, un magazin online de top, şi poartă-i alături de rochii de vară, pantaloni eleganţi sau chiar alături de o pereche de jeanşi moderni până la gleznă. Vei capta fără îndoială atenţia celor din jur şi îţi vei pune în evidenţă toate atuurile!

2. Pantofi din piele întoarsă şi baretă la spate

Eleganţi şi comozi, pantofii din piele întoarsă te vor ajuta să creezi ţinute cu stil pentru serile romantice sau pentru evenimentele speciale. Tocul comod de 8 cm, însoţit de un design deosebit şi un accesoriu metalic te vor face să păşeşti cu încredere!

Femeile au nevoie de articole de încălţăminte sofisticate pentru a fi sigure pe puterea lor de seducţie, iar această pereche de pantofi damă cu siguranţă îţi va oferi aspectul pe care ţi-l doreşti!

3. Pantofi în culori pastelate cu efect de oglindă pe toc

Pentru că oglinda este cel mai mare prieten al femeilor, nu ai cum să nu îndrăgeşti acest model de pantofi! Sunt rafinaţi, comozi, creează iluzia că eşti mai înaltă cu ajutorul tocului de 6 cm şi pot fi asortaţi uşor cu ţinutele de vară.

Alege o pereche de pantofi din piele naturală roz şi creează outfit-uri uimitoare cu rochiile de vară sau perechile de pantaloni chic.

4. Pantofi cu aspect de piele de şarpe

Anul acesta se poartă printurile, iar pantofii cu aspect de piele de şarpe vor fi fără îndoială piesa de rezistenţă a oricărei ţinute. Pentru a face furori în timpul unei ieşiri cu iubitul sau cu prietenii, alege o pereche de pantofi damă din piele cu toc mediu, în nuanţe de negru, galben şi bej de pe Capricia.ro, şi asortează-i la un outfit elegant de seară, compus dintr-o rochie midi sau o fustă conică. Pregăteşte-te să atragi toate privirile!

5. Pantofi cu talpă joasă din piele sidefată

Deoarece vor fi şi zile în care îţi vei dori să porţi pantofi fără toc, trebuie să adaugi în colecţia ta de încălţăminte şi o pereche de mocasini comozi şi eleganţi. De aceea, pantofii cu talpă joasă confecţionaţi din piele sidefată sunt preferaţi de multe femei. Acest model de încălţăminte poate transforma orice ţinută banală într-una de senzaţie, aşa că nu ezita să îi porţi în acest sezon!

Intră pe Capricia.ro şi descoperă o colecţie largă de pantofi la cel mai avantajos preţ!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură