(P) Fire pit – lasă agitaţia la birou şi trăieşte senzaţia de concediu în fiecare seară

Traficul, agitaţia de la birou, grijile cotidiene sunt elemente de stres ale mediului urban contemporan. Cu toţii ne dorim să putem evada din jungla oraşului şi căutăm relaxarea pe terase pe malul lacurilor, în grădini de vară ale restaurantelor sau în propriile curţi.
www.firedeco.ro
www.firedeco.ro (.)

Dacă ai o casă cu grădină, cel mai plăcut este să te simţi ca în concediu în fiecare seară, chiar la tine acasă, pe propria terasă. Astfel, este uşor de înţeles de ce, după ce au cucerit America, fire pit-urile (vatră de foc) au început să îşi găsească locul şi în grădinile şi pe terasele elegante ale locuinţelor rezidenţiale din România.

Anul acesta au apărut şi la noi fire pit-uri metalice mobile. Adevărate “sculpturi” în foc, acestea reprezintă un must-have în orice grădină cu personalitate. Modelele sunt variate şi se integrează organic în decorul exterior, în funcţie de stilul, spaţiul şi preferinţele fiecăruia.

Astfel de “bijuterii outdoor”, cu design contemporan şi calitate premium sunt disponibile în România la FIRE DECO (sunt din Bucureşti, livrează gratuit în toată ţara). Oţelul este creionat, “îmblânzit” şi finisat cu pricepere de către o asociere baltico-americană de designeri peisagişti şi meşteşugari ai oţelului. Poţi găsi pe firedeco.ro selecţia de modele, beneficiile şi motivele pentru care merită să ai unul aici

De ce este atât de relaxant şi apreciat un fire pit?

De ce este un fire pit alegerea perfectă pentru grădina ta? Imaginează-ţi emoţia autentică, bucuria simplă de a te relaxa în jurul unui “foc de tabără mobil”. Fără telefoane, doar conversaţii “smart”, fără aplicaţii sofisticate, doar tu cu gândurile tale sau cu familia/prietenii, petrecând timp de calitate, lângă flăcări calme, miros fin de lemn ars şi sunetul de vreascuri trosnind. Când ai trăit ultima oară o astfel de experienţă?

Un fire pit de la FIRE DECO îţi poate aduce senzaţia de concediu în fiecare zi, la tine acasă ori la evenimentele în aer liber pe care le găzduieşti. Calitatea oţelului, materialele premium şi atenţia la detalii sunt elemente ce conferă acestor fire pit-uri rezistenţă îndelungată şi versatilitate, îmbinând efectul senzorial cu cel practic. Cum aşa? Pentru că o bună parte dintre modelele FIRE DECO sunt accesorizabile cu grătar, astfel încât tu să te bucuri de fire pit-ul tău, atât în starea de contemplare cât şi în cea de chef bucătar, după cum doreşti.

Aşadar, dacă locuieşti la curte sau îţi plac ieşirile în aer liber, lasă agitaţia şi stresul deoparte şi relaxează-te lângă un fire pit, unde vei găsi linişte şi inspiraţie. Nu rata micile plăceri ale vieţii

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style