(P) Cu ce te poate ajuta un avocat de drept comercial?

Datorită experienţei şi cunoştinţelor sale solide, un avocat de drept comercial are datoria de a-şi sfătui clientul cu promptitudine şi profesionalism.
(.)

De asemenea, acesta este obligat de legislaţia în domeniu să depună toate diligenţele în vederea apărării drepturilor şi intereselor legitime ale clientului în relaţia sa cu terţi sau în cadrul unui litigiu de natură comercială. Beneficiarul prestaţiilor trebuie să se bucure de soluţii eficiente şi rezolvarea celor mai complexe probleme juridice pe care le poate întâmpina.

Iată cu ce te poate ajuta un avocat drept comercial

Îţi protejează interesele şi drepturile

Un avocat de drept comercial cunoaşte bine legislaţia din domeniu şi procedura civilă, astfel încât are îndemânarea necesară pentru a derula cu succes un litigiu comercial în care reprezintă clientul, cu scopul de a apăra drepturile şi interesele legitime ale acestuia în faţa altor persoane fizice, persoane juridice, a autorităţilor sau instituţiilor, în faţa instanţelor de judecată sau a oricăror alţi terţi, în baza unui mandat.

Soluţionează eficient cazurile

În activitatea zilnică, un avocat de drept comercial realizează consultaţii şi cereri cu caracter juridic din domeniu, asistă şi reprezintă juridic clienţii în faţa organelor de jurisdicţie, redactează acte juridice, realizează apărarea prin mijloace specifice şi orice alte modalităţi prin care se poate exercita legitim dreptul la apărare.

Găseşte soluţii de actualitate

În afara reprezentării în instanţă şi soluţionării eficiente a cazurilor, un avocat de drept comercial profesionist se implică activ şi continuu în înţelegerea aspectelor de legalitate ce vizează activitatea societăţilor comerciale. De exemplu, casa de avocatură AndrewID se remarcă în domeniul juridic din România datorită abordării conceptului New Law. Acest nou concept este centrat pe necesităţile actuale ale omului modern şi pe colaborarea care se construieşte între client şi avocat. Cei care beneficiază de astfel de servicii juridice achită onorarii echitabile, flexibile şi avantajoase pentru ei. În acest mod, clientul este prioritar şi obţine cele mai bune soluţii, într-un interval scurt de timp.

De exemplu, când clientul beneficiază de serviciile unui avocat de drept comercial, acesta din urmă nu îşi taxează clientul pe oră, ci vine în susţinerea acestuia lăsându-i flexibilitatea de a alege un onorariu în funcţie de complexitatea cazului sau îi poate pune la dispoziţie un abonament, care acoperă mai multe tipuri de servicii.

În plus, toate demersurile avocatului specializat în drept comercial sunt eficientizate cu ajutorul noilor tehnologii, astfel încât clientul nu trebuie să suporte facturarea timpului suplimentar, iar comunicarea este mult îmbunătăţită. Calitatea serviciilor prestate în concordanţă cu conceputul New Law creşte în mod vizibil, iar întocmirea şi rectificarea actelor şi a altor documente este realizată cu ajutorul mijloacelor moderne de redactare. Totodată, un avocat de drept comercial va comunica eficient cu clientul, astfel încât să fie uşor de înţeles, eliminând astfel ambiguităţile şi termenii de specialitate dificil de înţeles de o persoană fără studii juridice.

Prin urmare, indiferent că doreşti ca un avocat de drept comercial să reprezinte o societate comercială de mici dimensiuni sau o corporaţie, acesta poate oricând să îţi ofere soluţii moderne şi eficiente, cu atât mai mult cu cât asistenţa juridică este necesară în cazul litigiilor comerciale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură