(P) Care sunt avantajele unei manichiuri cu ojă semipermanentă?

Vara aceasta, vacanţele pe litoral şi îngheţatele savurate în parc alături de prieteni sunt printre cele mai îndrăgite activităţi. Cu toate acestea, va trebui să ai şi cea mai cool ţinută, în cazul în care apare "Prince Charming" de nicăieri, gata să te salveze. Pentru asta, va trebui să ai o manichiură fresh, care să vină în completarea ţinutei tale de prinţesă. Care este însă cea mai bună variantă?
melkior.ro
melkior.ro (.)

Desigur, oja semipermanentă! Aceasta este elegantă, rezistentă şi foarte uşor de aplicat, chiar şi când eşti în criză de timp. Iată o parte dintre avantajele care fac din oja semipermanenta "star-ul" verii!

- Are o rezistenţă ridicată, chiar şi pentru mai multe zile. Aceasta va arăta fresh până la 2 săptămâni, iar cu puţină grijă, poate rezista chiar şi până la 4 săptămâni!

- Se aplică foarte uşor, la fel ca oja obişnuită, dar cu toate acestea, oja semipermanentă se usucă mult mai repede.

- Este foarte lucioasă, având un aspect profesional, deşi are un preţ mai mult decât accesibil.

- Deoarece oja semipermanentă va arăta la fel de bine, indiferent de modul în care îţi foloseşti mâinile, rezistând cu succes la şocurile de intensitate mică şi medie.

- Pentru că se potriveşte oricărui tip de unghie, indiferent de forma acesteia (rotundă, ovală, pătrată, migdalată), sau de mărime.

- Oja semipermanentă nu afectează sănătatea unghiilor tale, protejându-le de factorii externi.

melkior.ro
melkior.ro (.)

Astfel, dacă eşti o femeie modernă, mereu ocupată şi nu îţi permiţi luxul de a vizita un salon de manichiură o dată la câteva zile, oja semipermanentă este răspunsul perfect! Află în continuare care sunt cele mai în vogă culori din acest sezon, în materie de ojă semipermanentă!

Galben

Această culoare (ref: 24165) este perfectă pentru vară, complimentând cu succes texturile hainelor tale. Astfel, galbenul va pune cu uşurinţă în evidenţă imprimeurile florale, animal print-ul sau dungile marinăreşti. Este de altfel şi o culoare foarte populară în acest sezon.

Grape

Nuanţa grape se aseamănă cu cea a strugurilor roşii copţi, de unde îşi trage şi denumirea. Această culoare (ref: 24177) complimentează perfect vestimentaţia în tonuri deschise, fiind potrivită perfect acestei veri!

Rozul pastelat

Dintre pastelurile atât de în vogă acest sezon, rozul este cu siguranţă "star-ul" verii. Acesta are un statut de nuanţa neutră, fiind o opţiune foarte versatilă. În plus, arată foarte bine, indiferent de nuanţa pielii sau de lungimea unghiilor tale. Încearcă nuanţa Summer (ref: 24191), o culoare jucăuşă, care va atrage privirile tuturor!

Gri

Deşi vara este sezonul perfect pentru a purta cele mai îndrăzneţe culori sau imprimeuri, există momente în care un look monocromatic poate fi o alegere mai bună. Alege o ojă semipermanentă gri deschis şi combin-o cu haine albe şi denim pentru a obţine un efect sofisticat.

Roşul

O ojă semipermanentă roşie nu va ieşi niciodată din trend. Deşi există foarte multe nuanţe ale acestei culori, îţi recomandăm să încerci Sangria (ref: 24410) de la Melkior, pentru un stil mai sobru, sau Hot (ref: 24168), pentru un aspect efervescent.

Orice nuanţă de ojă semipermanentă ai alege, te vei bucura de alegerea făcută, cu gama impresionantă de culori de la Melkior! Intră şi tu pe site şi alege-ţi culoarea preferată!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură