(P) Cadouri speciale pentru el. Te-ai fi gândit la aceste idei?

Atunci când cauţi un cadou pentru un bărbat special din viaţa ta, prima regulă este să nu cumperi haine. Da, ştim, şosetele acelea se potrivesc cu cămaşa lui preferată şi chiar i-ar trebui o nouă pereche de pantaloni.
cadouri speciale
cadouri speciale (cadouri speciale)

Dar, cu siguranţă, nu îşi doreşte astfel de cadouri. Şi dacă tot suntem la capitolul ,,lucruri care nu trebuie oferite cadou”, încearcă să eviţi produse precum curele, rachete de tenis, ace de cravată sau vreun set de momeli pentru pescuit. Asta doar dacă nu cumva îl urăşti şi nu vrei nicidecum să cauţi nişte cadouri speciale, de care să se bucure în totalitate.

Ceea ce bărbaţii îşi doresc să primească (iar aici includem fratele, soţul, iubitul, fiul, tatăl, unchiul, cel mai bun prieten, şeful) şi de care chiar au nevoie sunt ultimele gadgeturi apărute. Iată câteva idei de cadouri speciale pentru el:

Căşti Bluetooth wireless 2.1 Yoga

Aceste căşti sunt cadoul perfect pentru orice bărbat pentru care muzica reprezintă un stil de viaţă. Dacă ştii că ascultă melodiile preferate atunci când merge la sală, face cumpărături în supermarketul de la colţ, circulă cu mijloacele de transport în comun, plimbă câinele sau ia o gură de aer proaspăt prin parc, atunci trebuie neapărat să le incluzi pe lista de cadouri speciale pentru el. În plus, microfonul încorporat permite preluarea şi efectuarea apelurilor telefonice. Cool, nu?

cadouri speciale
cadouri speciale (cadouri speciale)

Ochelari de soare cu înregistrare video VGA 1280x960

Dacă trebuie să cumperi cadouri speciale pentru un bărbat activ, atunci aceşti ochelari sunt o variantă excelentă. Fie că iubeşte să pedaleze, să facă alpinism sau să alerge pe culmile munţilor, va putea să filmeze orice se află în raza vizuală. Este un cadou pentru persoanele care apreciază lucrurile inedite şi practice în acelaşi timp, care au un stil de viaţă sănătos şi cărora le place să fie la curent cu ultimele noutăţi din orice domeniu.

cadouri speciale
cadouri speciale (cadouri speciale)

Boxa stereo portabilă Bluetooth BoomBox cu Subwoofer


Dacă îţi doreşti cadouri speciale pentru el, ar trebui să ştii că acest gadget este de-a dreptul revoluţionar. Această boxă stereo portabilă Bluetooth dotată cu subwoofer permite conectarea telefonului prin Bluetooth 2.1 EDR, fiind capabilă să transmită sunete la o calitate extraordinar de bună. În plus, aspectul ei este foarte elegant, carcasa fiind din lemn negru. Practic, acest gadget reprezintă combinaţia perfectă între o boxă de birou şi o boxă profesională de mari dimensiuni. Greutatea este de 1,2 kg şi dimensiunea este de 120 x 195 x 165 mm.

cadouri speciale
cadouri speciale (cadouri speciale)

VR Box - Ochelari Realitate Virtuală

Aceşti ochelari sunt într-adevăr un cadou special pentru el. Lentilele sunt de o calitate superioară, cu tratamente de ultima generaţie şi pot fi folosite chiar şi de cei cu miopie, datorită design-ului special conceput. Sunt perfecţi pentru orice împătimit de gadgeturi inovative şi senzaţii noi.

cadouri speciale
cadouri speciale (cadouri speciale)

Glob Disco Petrecere

Pentru petrecăreţi, optează pentru acest glob de petrecere foarte amuzant şi cool, în acelaşi timp. Este format din două sfere cu oglinzi, iar modurile de iluminare sunt multiple (poate lumina în culori roşii, albastre, sau verzi).

cadouri speciale
cadouri speciale (cadouri speciale)

Găseşti toate aceste cadouri speciale pentru el pe site-ul GadgetWorld.ro, alături de multe alte idei de care trebuie să profiţi la maxim!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură