O serie de cutremure zguduie Taiwanul. Cel mai puternic cu o magnitudine de 6,4

(Getty Images)

Biroului central de meteorologie din Taipei a declarat că oraşul a fost zguduit de un cutremur de magnitudine 4. Nu au existat rapoarte imediat privind victime sau pagube produse clădirilor.

Potrivit US Geological Survey, un cutremur de magnitudine 6,4 a lovit estul Taiwanului. De asemenea, un cutremur de magnitudine 6,1 a fost înregistrat în districtul Hualien, pe coasta estică a Taiwanului, a declarat joi China Earthquake Networks Center (CENC).

Toate serviciile de călătorie cu metroul au fost suspendate temporar în capitala taiwaneză din cauza cutremurului, potrivit rapoartelor media locale.

Activitatea seismologică a avut loc în jurul orei locale 1 p.m. (05:00 GMT) la o adâncime de aproximativ 50 km.

Între timp, potrivit Biroului de Meteorologie din Taiwan, cutremurul de 6,1 din Hualien a avut epicentrul la o adâncime de 18,8 km. În alte patru oraşe, au fost înregistrate seisme de magnitudine 5.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință