O serie de cutremure zguduie Taiwanul. Cel mai puternic cu o magnitudine de 6,4

(Getty Images)

Biroului central de meteorologie din Taipei a declarat că oraşul a fost zguduit de un cutremur de magnitudine 4. Nu au existat rapoarte imediat privind victime sau pagube produse clădirilor.

Potrivit US Geological Survey, un cutremur de magnitudine 6,4 a lovit estul Taiwanului. De asemenea, un cutremur de magnitudine 6,1 a fost înregistrat în districtul Hualien, pe coasta estică a Taiwanului, a declarat joi China Earthquake Networks Center (CENC).

Toate serviciile de călătorie cu metroul au fost suspendate temporar în capitala taiwaneză din cauza cutremurului, potrivit rapoartelor media locale.

Activitatea seismologică a avut loc în jurul orei locale 1 p.m. (05:00 GMT) la o adâncime de aproximativ 50 km.

Între timp, potrivit Biroului de Meteorologie din Taiwan, cutremurul de 6,1 din Hualien a avut epicentrul la o adâncime de 18,8 km. În alte patru oraşe, au fost înregistrate seisme de magnitudine 5.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură