O lună de arest pentru şoferiţa care a dat cu maşina peste un poliţist. Explicaţie ireală după o urmărire ca în filme

Imagini din momentul accidentului
Imagini din momentul accidentului (Youtube - screenshot)

Şoferiţa din Buzău, acuzată că ar fi intrat intenţionat cu maşina într-un poliţist aflat pe motocicletă care o urmărea, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este învinuită de tentativă de omor şi ultraj şi şi-a justificat fapta spunând că trebuia să ajungă urgent la Bucureşti, informează Digi24.

Poliţistul încercase să o oprească pe femeie după ce aceasta trecuse „pe roşu” la semafor, dar şoferiţa nu doar că nu a răspuns solicitării agentului rutier dar, aşa cum s-ar deduce din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, femeia l-a lovit intenţionat pe cel care o urmărea.

După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi care apoi a luat foc, poliţistul fiind aruncat câţiva metri pe şosea. Agentul, în vârstă de 29 de ani, s-a ridicat singur în picioare, fiind protejat de echipamentul de protecţie. Deşi nu a suferit răni grave, ulterior a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital. Şoferiţa a fost oprită ulterior, de un alt echipaj de poliţie, într-o benzinărie.

„Agentul nostru a sesizat în trafic nereguli cu privire la autoturismul condus de şoferiţă, defecţiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, a atenţionat-o pe aceasta sonor, cu folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta. Aceasta nu s-a conformat, a urmat o cursă de urmărire pe raza municipiului Buzău. A forţat două semafoare succesive, ignorând culoarea roşie, iar când agentul de poliţie rutieră a trecut în dreptul autoturismului, cu semnale acustice şi luminoase, pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenţie stânga pentru a-l acroşa, ceea ce s-a şi întâmplat”, a declarat comisar şef Silviu Dinu, Şeful serviciului rutier IPJ Buzău.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne