Noul ministru de Interne, somat să desecretizeze de urgenţă dosarul "10 august"

Ovidiu Raeţchi (PNL)
Ovidiu Raeţchi (PNL) (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare, a afirmat, miercuri, că prima decizie pe care trebuie să o ia noul ministru de Interne, Nicolae Moga, este să desecretizeze de urgenţă dosarul 10 august.

„Prima decizie pe care trebuie să o ia noul ministru de Interne, Nicolae Moga, este simplă: să desecretizeze de urgenţă dosarul 10 august. Îi auzim pe pesedişti cum clamează fără întrerupere că au înţeles lecţia de la alegerile de pe 26 mai, iar acum au un bun moment pentru a demonstra acest lucru. Dacă există un minim respect pentru cetăţeni şi pentru aflarea adevărului privind protestul Diasporei, noul ministru trebuie să se diferenţieze fundamental de abordarea doamnei Carmen Dan, cea care s-a aflat exclusiv în slujba infractorului Dragnea pe toată perioada în care a îndeplinit funcţia de ministru de Interne”, a declarat Raeţchi.

Deputatul liberal a mai adăugat că „la aproape un an de la protestul de pe 10 august, dl. Moga are obligaţia de a nu mai muşamaliza faptele şi de a face public dosarul privind protestul Diasporei”.

„Sutele de cetăţeni gazaţi şi bătuţi merită să afle adevărul, în paralel cu soluţionarea juridică a dosarului 10 august. Este revoltător că până acum nu avem nici un responsabil politic pentru suprimarea violentă a unui protest paşnic”, a punctat Raeţchi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne