Nicuşor Dan, nemulţumit de Firea: Super-ofertă pentru bucureşteni! 50 de milioane de lei/bucata

Primăria condusă de pesedista Gabriela Firea alocă sume colosale pentru "opere de artă" moderne cu care să împânzească un oraş îmbâcsit cu praf în aer, cu şobolani şi ţânţari, cu trafic blocat, cu şcoli unde cade acoperişul şi cu spitale pline de infecţii, şi-a exprimat nemulţumirea Nicuşor Dan, de la USR.
Monumentul Marii Uniri
Monumentul Marii Uniri (bolborea.ro)

Fostul preşedinte al Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, nu este deloc încântat de monumenul dedicat Marii Uniri care va fi amplasat în Piaţa Alba Iulia din Bucureşti pentru care Primăria Capitalei va plăti în jur de 50 de milioane de lei.

"Super-ofertă pentru bucureşteni! 50 de milioane de lei/bucata; 80 de milioane de lei/4 bucăti. Un mod autentic de a ne cinsti istoria, inclusiv Marea Unire este păstrarea corespunzătoare a monumentelor istorice, a patrimoniului deja existent-ceea ce nu se întamplă nici pe departe în Bucureşti şi nici în tară.

Ce fac guvernanţii şi Primăria Municipiului Bucureşti, în schimb? Alocă sume colosale din banii cetătenilor pentru "opere de artă" moderne, cu care să împânzească un oraş îmbâcsit cu praf în aer de 4 ori peste media europeană, cu şobolani şi cu ţânţari, cu trafic blocat, cu şcoli unde cade acoperişul, cu spitale pline de infecţii etc. Ceva absolut normal, pentru că din reconstituirea patrimoniului nu poţi să iei comision, nu?", a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Pentru mai multe detalii pe acest subiect intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne