"Nemernicia unora nu are limite", ministrul Mediului semnalează noi arderi de deşeuri lângă Bucureşti

Deseuri arse pe camp
Deseuri arse pe camp (Captura video)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a postat pe pagina sa de Facebook înregistrări video din care reiese că în apropierea Bucureştiului se dă foc la cabluri, peturi, mase plastice. Aceasta în condiţile în care populaţia Capitalei se plânge de valorile mari ale poluării.

Totodată, ministrul ţine să dea asigurări că inspectorii Gărzii de Mediu, Poliţia şi Pompierii sunt permanent pe teren şi fac eforturi pentru a pune capăt acestor practici.

"Nici în această seară, când gradul de alertă este ridicat, nemernicia unora nu are limite!

Inspectori ai Gărzii de Mediu, alături de echipaje de Poliţie şi Pompieri sunt pe teren, în zonele Sinteşti şi Vidra fiind descoperite 2 focare active şi alte câteva abia stinse, incendii de cabluri, mase plastice, deşeuri menajere.

Bucureştenii trebuie să ştie că suntem permanent pe teren şi facem toate eforturile pentru a destructura activităţile care generează poluare în capitală!", scrie, pe Facebook, Alexe.

Imaginile video pot fi urmărite aici şi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne