Neil Robertson a cucerit Openul Ţării Galilor la snooker

Jucătorul australian a reuşit să-l învingă în finală pe englezul Stuart Bingham cu scorul de 9-7, meci disputat sâmbătă la Cardiff.
Australianul Neil Robertson.
Australianul Neil Robertson. (Getty Images)

Neil Robertson (37 de ani) a câştigat, sâmbătă, la Cardiff, Openul Ţării Galilor, după ce a dispus în finală de englezul Stuart Bingham, repetând astfel performanţa înregistrată în 2007.

Robertson a condus la un moment dat cu 7-3, dar Bingham a reuşit să recupereze şi să-şi adjudece următoarele patru jocuri consecutive, scor final 9-7.

"E incredibil, am câştigat. Sunt foarte mulţumit. A trebuit să lupt mult pentru această performanţă. Am făcut câteva greşeli, însă am depus mult efort pentru a câştiga", a mărturisit jucătorul profesionist de snooker, Neil Robertson.

Pentru jucătorul australian, care se află la a doua victorie din acest an, după cea de la Riga Masters, acest succes i-a adus un premiu în valoare de 70.000 de lire sterline.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport