Negoiţă, vicepreşedinte PSD: Atât sunt de revoltat de situaţia din partid, încât n-am votat cu PSD-ul

Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD, a declarat, duminică, la postul B1 TV, că la alegerile europarlamentare din 26 mai nu a votat cu partidul pe care îl reprezintă.

„Chiar mă bucur că societatea a reacţionat pe 26 mai. Eu anticipam rezultatul. Atât am fost şi atât sunt de revoltat de ce s-a întâmplat şi încă se mai întâmplă în PSD, încât eu, personal, nu m-am dus să votez PSD”, a declarat Negoiţă.

Social-democratul a anunţat totodată că nu va participa la congresul PSD ce urmează să se desfăşoare sâmbătă, pe 29 iunie.

Întrebat dacă ar fi posibil să devină simpatizant al alianţei din opoziţie USR-PLUS, în condiţiile în care aceasta a obţinut un scor bun la europarlamentare, Negoiţă nu a confirmat dar a opinat că este „foarte bine” că gruparea politică din opoziţie a obţinut aceste rezultate.

„Atunci când Guvernul cheltuie banii fără niciun fel de transparenţă, şi mai auzim şi noi ceva de pe acolo, dacă tăcem asta nu înseamnă că nu ştim, (…) îmi vine să ies şi eu în Piaţa Victoriei”, a precizat primarul Sectorului 3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne