Negoiţă, după înfrângerea PSD: E o surpriză plăcută. Un astfel de mod ticălos de conducere trebuie sancţionat

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3. (Florin Chirilă)

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a remarcat printr-o reacţie inedită după rezultatele catastrofale înregistrate de partidul său la alegeri.

"Am văzut pe anumite posturi de televiziune şi prin presă, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtăşesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuşi să spunem că ar fi o surpriză, consider că este una plăcută. De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit şi nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancţionat! Şi asta s-a întâmplat" a declarat Robert Negoiţă.

Edilul s-a arătat "bucuros" că trăieşte în această ţară, în care populaţia a înţeles importanţa votului şi a început să îşi spună punctul de vedere.

"Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile şi direcţiile. În care trebuie să înţelegem că faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparentă, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esenţiale", a precizat Robert Negoiţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne