Neacşu, despre Dragnea: Cei care se opun Liderului Maxim sunt calomniaţi şi în cele din urmă anihilaţi

Marian Neacşu
Marian Neacşu (Florin Chirilă/Epoch Times)

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu, proaspăt înscris în Pro România, a lansat marţi, într-un comunicat de presă, un atac la fostul său şef de partid Liviu Dragnea.

"Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conştient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de faţă, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni şi nevoile lor. Nu mi-a fost uşor să părăsesc Partidul Social-Democrat, după mai bine de 20 de ani, dar am convingerea că sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluţie şi, dacă vrem ca social-democraţia să supravieţuiască în România, trebuie să consolidăm din timp o alternativă", a declarat Neacşu.

Fostul lider PSD le-a transmis tuturor celor care "se vor grăbi" să catalogheze gestul său drept "un act de trădare" că, înainte de a face acest pas, a parcurs toate căile statutare în interiorul partidului.

"Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat şi, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulţi dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaş la aşa ceva!", a precizat Neacşu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne