Năsui: Statul cheltuie 1.5 MILIARDE de euro pe modernizarea unor şcoli care se vor închide din lipsă de copii

Claudiu Năsui
Claudiu Năsui (Epoch Times România)

Deputatul USR Claudiu Năsui a atras atenţia, miercuri, pe pagina sa de socializare, că guvernanţii se plâng că nu mai au bani, în timp ce ei risipesc banii românilor.

"Statul cheltuie 1.5 miliarde de euro pe modernizarea unor şcoli care se vor închide din lipsă de copii. De ce? Pentru că la stat alocarea banilor nu se face după necesităţi, ci după culoarea politică a primarului. Dacă primarul e din partidul corect, banii vin. Nu contează că nu mai sunt copii, contează să fie cheltuiţi banii. Parcă văd deja cine a obţinut contractele bănoase cu statul. În plus, 'modernizarea şcolilor' sună bine electoral. Cui îi pasă că în anii care vin nu mai există copii pe raza comunei care ar putea beneficia de pe urma ei. Când nu dai de la tine, nu te interesează unde se duc banii", a declarat Năsui.

Potrivit deputatului, când s-a votat bugetul pe anul acesta, miliarde de lei s-au dus spre PNDL, programul de suflet al fostului lider PSD Liviu Dragnea.

"O mare parte din acei bani se vor duce spre astfel de programe, care să se alăture terenurilor de fotbal în pantă sau parcurilor de nicăieri. Bani europeni au 'condiţionalităţi' tocmai ca să nu ajungă să fie risipiţi în aşa hal. De aceea a apărut PNDL, acolo putem risipi o groază fără absolut nicio grijă din partea UE. Nu de alta dar sunt banii noştri direct, plătiţi prin taxe şi impozite", a precizat Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne