Năsui: Populismele doamnei Firea nu sunt doar scumpe, ci şi foarte periculoase. Plătesc bolnavii cronici

Claudiu Năsui
Claudiu Năsui (Epoch Times România)

Deputatul USR Claudiu Năsui nu vede cu ochi buni decizia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a acorda vouchere pentru testări covid-19 gratuite bucureştenilor care pleacă în vacanţă.

"Populismele doamnei Firea nu sunt doar scumpe, ci şi foarte periculoase. Pentru a-şi fideliza o masă de votanţi care nu văd dincolo de pomenile electorale, doamna primar Firea a început să acorde vouchere pentru testări covid-19 gratuite celor care pleacă în vacanţă. Astfel, pe lângă cele 10.000 de teste gratuite pentru care oamenii se înghesuiau încălcând normele de distanţare socială, încă 15.000 de teste au fost sponsorizate de doamna Firea. Evident că acest lucru nu o afectează pe dumneaei, întrucât noi suntem cei care plătim aceste teste din taxele exorbitante pe care ni le ia administraţia capitalei. Dacă pe doamna Firea nu o costă nimic aceste populisme, există însă o categorie care plăteşte scump pentru ele", a afirmat Năsui.

Şeful USR arată că este vorba de diferiţi bolnavi cronici, inclusiv bolnavii de cancer, care aşteaptă zile întregi pentru a putea doar intra într-un salon de unde să poată merge spre operaţii.

"Nu cred că este nevoie să amintesc că pentru astfel de intervenţii fiecare secundă contează, darămite zile în şir în aşteptarea unui rezultat. Culmea este că cei care vor să plece în vacanţă au prioritate şi îşi primesc rezultatele în marja promisă de 24 de ore. Aceasta este doar o altă dovadă a inconştienţei cu care primarul general al capitalei îi tratează pe locuitorii care au nevoie de maximă responsabilitate din partea autorităţilor. Dacă anul acesta doamna Firea nu a mai putut da vacanţe, nu a lăsat pandemia să îi oprească şirul de pomeni electorale. Ceea ce nu a calculat este că bucureştenii au acum alternative la ignoranţa dumneaei", a declarat Năsui.

În final, liderul USR a transmis că echipa Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu se va asigura că în sfârşit priorităţile politicienilor din Bucureşti vor fi despre oameni, nu despre afaceri care să îngroaşe buzunarele elitelor de carton.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne