“Museum of Ice Cream” se mută în Los Angeles (video)

Expoziţia itinerantă va sta în oraşul american până la 29 mai a.c.

Expoziţia itinerantă „Museum of Ice Cream“
Expoziţia itinerantă „Museum of Ice Cream“ (Instagram @museumoficecream)

Expoziţia itinerantă “Museum of Ice Cream” din New York, care a fost deschisă la mijlocul anului 2016, se mută acum la Los Angeles (SUA) şi şi-a anunţat deschiderea în 29 mai a.c.. Organizaţia a confirmat că biletele de intrare pentru deschidere s-au epuizat.

Această nouă versiune a ideii avute de americanul Manish Vora prevede magazine şi laboratoare care vor avea sarcina să explice istoria, producţia şi tipurile de îngheţată din lume. În plus, acest eveniment va avea o zonă dedicată bine-cunoscutei “Banana Split” şi o piscină de bomboane, pentru adevăraţii iubitori de dulciuri. Vizitatorii se vor delecta într-o seră de mentă, o junglă de acadele, plus alte zece zone tematice.

În cadrul acestui târg-expo, vor fi invitate cele mai renumite magazine de îngheţată din Los Angeles, printre care Salt & Straw, Coolhaus x Cuusinart y McConnells.

Pentru prima expoziţie deschisă la Los Angeles, biletele au fost deja vândute, iar organizatorii au spus că, începând cu 27 aprilie, vor exista noi vânzări de bilete pentru o a doua expoziţie.

Biletul de intrare costă 29 dolari. În versiunea din 2016, ţinută la New York, cele 30.000 bilete disponibile au fost vândute în doar cinci zile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style