Mureşan: E nevoie de investiţii în domenii care ajută economia să crească, nu de politici falimentare

Este evident că actualului Guvern îi lipseşte categoric o strategie coerentă de susţinere a competitivităţii economiei, acuză europarlamentarul Siegfried Mureşan.
Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

Încă un semnal de alarmă legat de dezastrul PSD-ALDE în economie: deficitul comercial al României a crescut cu peste 1,35 de miliarde de euro (aproape 30%) în primele şase luni din 2017 faţă de cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Naţional de Statistică, atrage atenţia miercuri, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

"Efectele negative ale acestui deficit se vor simţi în buzunarul fiecărui român pentru că preţurile bunurilor de consum nu vor putea fi ţinute la nesfârşit la un nivel scăzut prin măsuri guvernamentale populiste, iar importurile vor pune presiune pe puterea de cumpărare a românilor", a declarat Siegfried Mureşan.

Europarlamentarul a opinat că, dacă vrem să trăim mai bine, Executivul trebuie să susţină industria autohtonă şi să investească în infrastructură, cercetare şi inovare, adică în competitivitatea României, "lucru pe care vedem de atâta vreme că refuză să-l facă Guvernul PSD-ALDE".

"Este evident că actualului Guvern îi lipseşte categoric o strategie coerentă de susţinere a competitivităţii economiei. Avem nevoie de investiţii în acele domenii care atrag investitorii şi ajută economia să crească, nu de politici falimentare de creştere a consumului", a subliniat Siegfried Mureşan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne