Moţiunea de cenzură "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naţionale" va fi citită în Parlament

Guvernul Grindeanu in Parlament
Guvernul Grindeanu in Parlament (Florin Chirila/Epoch Times)

Moţiunea de cenzură "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naţionale", depusă pe 1 februarie de PNL şi USR va fi citită luni, la ora 12.00, în şedinţa de plen comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului, relatează hotnews. Cel mai probabil votul final pe moţiune va fi dat a doua zi, după adoptarea bugetului de stat pe 2017.

Reamintim că USR şi PNL au depus miercurea trecută moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naţionale. Nu legalizaţi furtul în România".

"Este primul demers politic important pe care Opoziţia îl face astăzi în România într-un moment de cumpănă, într-un moment în care prin ordonanţe de urgenţă, prin decizii ale Guvernului, se încearcă legalizarea furtului în România. Noi sperăm ca toţi cetăţenii de bună credinţă să susţină acest demers în spaţiul public, de asemenea, ne dorim ca toţi parlamentarii care cred în supremaţia legii, care au bună credinţă şi respectă cetăţeanul, să voteze această moţiune de cenzură. Aceasta este soluţia legală, instituţională, pentru demisia Guvernului şi de asemenea soluţia pentru a putea ajunge la alegeri anticipate", a declarat şefa PNL Raluca Turcan.

La momentul respectiv, moţiunea de cenzură a fost semnată de 124 de parlamentari de la PNL şi USR, urmând ca şi cei din PMP să se alăture demersului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne