Monica Macovei: "Şova a minţit. Am câştigat definitiv procesul cu Şova"

Monica Macovei, 11 ianuarie 2015 la anunţarea platformei M10
Monica Macovei, 11 ianuarie 2015 la anunţarea platformei M10 (Epoch Times România)

"Şova a minţit. Am câştigat definitiv procesul cu Şova. Recursul lui a fost respins ca nefondat.", scrie Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook, anunţând că magistraţii Înaltei Curţi i-au dat câştig de cauză în procesul intentat lui Dan Şova, pentru calomnie.

Reamintim că în septembrie 2012, Dan Şova, la vremea respectivă senator, s-a lansat în cadrul unor emisiuni la Antena3 şi Realitatea TV în acuze la adresa tatălui Monicăi Macovei. Macovei i-a cerut lui Şova să prezinte dovezi ale spuselor sale, avertizând că, în caz contrar, îl va acţionă în instanţă, ceea ce s-a şi întâmplat, pe 18 septembrie 2012.

Miercuri, 10 iulie, magistraţii Înaltei Curţi au respins recursul lui Dan Şova şi a menţinut decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti şi Tribunalul Bucureşti, decizie prin care i se dădea câştig de cauza Monicăi Macovei. Decizia este definitivă.

"Minciunile lui Dan Şova despre tatăl meu au fost sancţionate de judecători. Dan Şova a minţit când a spus că tatăl meu ar fi fost “general de securitate” şi “şeful Securităţii Giurgiu”. Minciuna lui este cu atât mai gravă, pentru că a fost făcută în spaţiul public.

Dan Şova rămâne astfel un om mincinos, care împroaşcă cu noroi fără scrupule şi fără ruşine.", adaugă Macovei, în postarea sa, comentând semnificaţia deciziei ICCJ.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne