Mişcare-surpriză la USR Bucureşti: Şefa organizaţiei şi-a dat demisia

Roxana Wring
Roxana Wring (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele USR Bucureşti, Roxana Wring, a demisionat, marţi, de la şefia filialei în contextul în care Nicuşor Dan a intrat în cursa internă a partidului pentru Primăria Capitalei.

Demisia Roxanei Wring are loc, potrivit Digi24, înaintea şedinţei în care membrii Biroului Municipal urmează să decidă dacă susţin candidatura independentă a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

„Urmează alegeri în perioada imediat următoare, având în vedere adoptarea noului statut, şi nu intenţionam să mai candidez. În plus, timpul nu îmi mai permite să fiu implicată 100%. Doresc să dedic mai mult timp proiectelor pentru Bucureşti, cum este, de exemplu, Legea Capitalei”, a declarat Roxana Wring pentru sursa citată.

Fondator al USR, Nicuşor Dan nu mai este actualmente membru al formaţiunii politice respective, dar ar putea fi desemnat drept candidat din partea partidului pentru Primăria Capitalei. Candidatura sa a stârnit controverse în interiorul partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne