Michael Valgren a câştigat a 53-a ediţie a Amstel Gold Race

Rutierul danez a fost înregistrat cu cel mai bun timp, impunându-se pe distanţa de 263 km în 6 h 40 min 07 sec (medie orară: 39,438 km).
Ciclistul danez Michael Valgren (Astana).
Ciclistul danez Michael Valgren (Astana). (Captură foto)

Danezul Michael Valgren de la echipa Astana a trecut primul linia de sosire, duminică, a clasicei curse Amstel Gold Race (Olanda), fiind cronometrat cu timpul de 6 h 40 min 07 sec, acesta fiind urmat îndeaproape de cehul Roman Kreuziger (MIT) şi de italianul Enrico Gasparotto.

Întrecerea care s-a desfăşurat pe parcursul unei singure zi, pe distanţa de 263 de km între localităţile Maastricht şi Valkenburg, i-a adus ciclistului în vârstă de 26 de ani cel de-al doilea succes al sezonului, după cursa Het Nieuwsblad, din luna februarie.

Singurul român prezent în cursă - Eduard Grosu (Nippo Vini Fantini - Europa Ovini) nu a reuşit să treacă linia de sosire.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport