Mesajul preşedintelui de Anul Nou şi reacţii ale românilor (Video)

La cumpăna dintre 2015 şi 2016, preşedintele Iohannis le-a urat românilor, pe Facebook, un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Va urez tuturor un An Nou fericit, bogat in impliniri si mai inalt in aspiratii. Privesc cu incredere spre 2016. Vreau ca schimbarile in bine sa capete contur si consistenta. Depinde numai de noi sa folosim oportunitatile pe care le avem pentru a progresa si a face din Romania tara pe care ne-o dorim. La multi ani, dragi romani, oriunde v-ati afla!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, December 31, 2015

"Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!", este parte din mesajul transmis de şeful statului de Anul Nou, printr-un videoclip postat pe contul său de Facebook.

Peste 2870 de români au comentat mesajul preşedintelui. Pe lângă comentarii apreciative, precum: "Domnule Preşedinte Klaus Iohannis , cu ocazia anului nou va doresc LA MULTI ANI! Eu văd în viitorul românilor o viaţă mult mai bună , pe care o putem avea , dacă cu toţii alături de preşedintele lor, vom înţelege că schimbarea a început însă ea are un parcurs cu implicaţii legale , care cere timp.", au existat şi numeroase reacţii acide ce sau care reflectă dezamăgirea românilor pentru clasa politică, în ansamblul său:

"În afară că mi-ai înşelat aşteptările ce aş putea spune? Că nimic nu se va schimba pentru cei ce trudesc cu adevărat? Că sărăcia va fi prezentă şi în 2016 la fel cum a fost în 2015?" sau "Minunat ! Un an nou perfect pentru conducători şi îngrozitor pentru cei ce muncesc , le impozitaţi şi apa şi aerul. În ce sfere trăiţi ? Chiar nu observaţi copii săraci şi analfabeţi atunci când va votaţi pensiile şi parfumul Chanel la protocol ?? Chiar nu va jenaţi să apăreţi în faţa poporului după ce aprobaţi pensii ......ne...pardon speciale"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne