Meleşcanu iese victorios în Senat, nu va pleca din funcţie: Moţiunea Opoziţiei a picat la vot

Teodor Meleşcanu
Teodor Meleşcanu (Epoch Times România)

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a trecut marţi, în Senat, testul moţiunii simple depuse împotriva lui de Opoziţie, după dezastrul de la votul din diaspora.

S-au înregistrat 69 de voturi "împotrivă" şi 37 "pentru".

Astfel, moţiunea simplă intitulată "26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu!", depusă de PNL, USR şi PMP, a fost respinsă de majoritatea PSD-ALDE din Senat.

Dezbaterile din plen în materialul video.

"Ce s-a întâmplat, în 26 mai, la secţiile de votare din diaspora a fost picătura care a umplut paharul. Nu mai putem tolera proasta gestionare a MAE, a acestui minister-far responsabil de dezvoltarea relaţiilor bilaterale şi multilaterale şi de imaginea României, acest minister care suferă cumplit din cauza domnului Meleşcanu.

Aţi eşuat lamentabil şi irevocabil în faţa cetăţenilor acestui stat în a le asigura dreptul fundamental de vot pe 26 mai. Vă cerem formal şi explicit să vă daţi demisia, domnule Meleşcanu!

Orice fărâmă de încredere din partea noastră faţă de dumneavoastră s-a spulberat pe 26 mai şi astăzi vă anunţăm că aţi rămas fără partener pe ringul de dans. Aţi dat vina pe ambasadori pentru proasta organizare din 26 mai în loc să vă asumaţi responsabilitatea", au acuzat, printre altele, semnatarii moţiunii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne