Maia Sandu: În R.Moldova, corupţia a nimicit toate sectoarele, inclusiv pe cel medical

Liderul PAS consideră că odată cu ieşirea din criza provocată de virusul Wuhan, cetăţenii RM vor înţelege că urmează să se construiască un stat sănătos, fără a mai da şanse partidelor corupte să intre în Parlament.
Corupţia în Moldova
Corupţia în Moldova (facebook.com)

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că din cauza corupţiei şi a nenumăratelor scheme de corupţie din sistemul medical s-a ajuns ca spitalele din Republica Moldova să nu aibă echipamente, ventilatoare, concentratoare de oxigen, măşti, costume de protecţie etc.

„Eu sper că cetăţenii vor înţelege că partidele corupte şi corupţia în general nu mai trebuie susţinute, pentru că din cauza acestui fenomen suntem într-o situaţia atât de proastă, iar statul este atât de slab”, a notat liderul PAS.

În opinia fostului premier, atunci când se făceau achiziţii de echipamente, o mare parte din bani se scurgea în buzunarul celor care erau responsabili de aceste achiziţii. Astfel, corupţia a nimicit toate sectoarele, inclusiv pe cel medical.

„Sper că noi toţi vom ieşi din această criză şi vom înţelege că este nevoie să construim un stat sănătos, pentru cetăţeni, nu pentru corupţie şi să nu le mai dăm şansa partidelor corupte să intre în Parlament”, a concluzionat Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe