Mădălina Ghenea va juca cu Michael Caine în filmul "Youth" al lui Paolo Sorrentino

Mădălina Diana Ghenea la petrecerea TIFF HFPA din cadrul Toronto International Film Festival la Windsor Arms Hotel, 9 septembrie 2013
Mădălina Diana Ghenea la petrecerea TIFF HFPA din cadrul Toronto International Film Festival la Windsor Arms Hotel, 9 septembrie 2013 (Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Mădălina Ghenea, fotomodel şi actriţă care trăieşte la Milano, va juca din nou într-un film alături de nume mari din cinematografia mondială. Românca va juca cu mari actori precum Michael Caine, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Rachel Weisz, în pelicula "Youth", care este regizată de italianul Paolo Sorrentino, a cărui producţie "La Grande Bellezza" a primit anul acesta premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Paolo Sorrentino a ales-o pe Mădălina Ghenea să joace rolul unei tinere atrăgătoare, care câştigă titlul de Miss Univers.

Regizorul italian a anunţat că filmul va avea premiera în Italia, la începutul anului viitor.

Mădălina Ghenea, care este originară din Slatina, şi-a început cariera în modă la vârstă de 15 ani, prezentând modele pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania.

Printre reclamele care au făcut-o celebră, se numără Peroni, New Yorker, Borghetti, Lise Charmel, Sloggi, Grimaldi Mare, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch. A fost selectată pentru celebrul calendar Peroni împreună cu alte două modele românce Catrinel Menghia şi Carmen Prodan.

Presa din România a scris despre Ghenea odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, unde apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreţ.

În anul 2010, debutează în televiziune şi acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă TRE-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de îndrăgitul actor Raoul Bova. De asemenea din acelaşi an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA şi a celebrei curse pentru maşini de epocă Mille Miglia.

În anul 2011 a debutat în cinematografie cu rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti şi în 2013 a apărut în Don Hemingway alături de Jude Law.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură