Lovitură de teatru: Ecaterina Andronescu ameninţă că pleacă din ţară dacă va fi "târâtă în mizerii"

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Educaţiei, social-democrata Ecaterina Andronescu, a avut o ieşire nervoasă, miercuri, în direct la postul de televiziune naţional, când i s-a spus că este posibil să fie nevoită să dea „explicaţii oficial” legat de acuzaţiile potrivit cărora ar fi cerut concedierea din Inspectorat a unui profesor care o critica pe Facebook.

Andronescu a ţinut să declare că nu ar fi cerut aşa ceva nimănui şi că, dacă va fi „târâtă în mizerii”, va lua decizia să plece din ţară.

Discuţia a plecat de la dosarul PSD Arad întocmit de procurorii DNA, în care, potrivit DC News „Barta Paul Sebastian a avut calitatea de inspector şcolar până în 2 iulie, când s-a dispus, prin decizie a inspectorului general şcolar, eliberarea sa din funcţie ca urmare a respingerii cererii sale de prelungire a contractului de management; s-a ajuns aici, se arată în dosar, după ce Barta şi-a exprimat părerile despre modificări legislative ce se pregăteau la Ministerul Educaţiei”.

„Personal, vă mărturisesc că sunt uimită, efectiv, de ceea ce s-a întâmplat acolo şi aştept să fie dovezi pentru ceea ce s-a întâmplat acolo.

Dar, apropo de Arad, am văzut şi eu o ştire astăzi [miercuri – n.r.] că eu i-aş fi cerut inspectoarei de Arad să-l dea afară din Inspectorat pe un domn profesor inspector care mă critica pe mine pe Facebook. N-am cerut nici doamnei aceleia şi nici altei doamne nimănui aşa ceva! Vreau să spun răspicat că nu am făcut lucrul ăsta! Sunt disperată când aud aşa ceva!”, a afirmat Ecaterina Andronescu, la RomâniaTv.

După ce moderatoarea emisiunii a intervenit spunându-i: ”Tare îmi este că o să văd dând nişte explicaţii oficial pe undeva...”, social-democrata a avut o ieşire nervoasă aproape strigând: „Asta ar fi chiar culmea! Nu mi-am dorit niciodată să plec din această ţară, dar dacă se întâmplă lucruri, ca un om nevinovat să fie târât în mizerii... lucrul ăsta, să ştiţi că m-ar determina să iau hotărârea pe care nu aş fi luat-o niciodată altfel. Dar nu se poate aşa ceva. Chiar nu se poate”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne